Students & Trainees nl

 Studenten en Leerlingen 

 Studenten & Leerlingen 

Vorm de toekomst met ons.

De volgende generatie is onze toekomst. En we dragen bij Snop bij aan die toekomst door zelf onze specialisten te ontwikkelen. We bieden beroepsopleidingen aan zoals industriële - en machinetechieker, specialist in de logistiek, electronisch ingenieur voor automatiseringstoepassingen.

Snop in Duitsland werkt ook mee aan vier bachelor programma's: Bachelor of Arts International Business Administration, Bachelor of Science Business Informatics, Bachelor of Engineering Industrial Production and Bachelor of Mechanical Engineering.

Bent u reeds student dan kan u bij Snop terecht als werkstudent of voor de stage die deel uitmaakt van uw studietraject. Of misschien past uw thesisonderwerp bij een activiteit van Snop? Contacteer ons gerust, wij verwelkomen studenten die hun bachelor of mastersthesis bij ons willen schrijven.

 • Johanna Walch, BA Student International Business

  "Ik ben net begonnen met de duale opleiding bij Snop en ik werk hier graag omdat de sfeer precies goed is en de collega's erg aardig zijn, en ik denk dat de duale opleiding me een goed inzicht geeft in het bedrijf en de verschillende afdelingen en ik kan me later beter oriënteren, in welke richting ik mezelf wil ontwikkelen. "
   

 • Michael Ullrich, Leerling Werktuigkundige

  "Voor mijn tweede stage was ik op zoek naar een baan met een uitdagende toekomst, doorgroeimogelijkheden en een eerlijke beloning. Na meer dan twee jaar opleiding als gereedschapmaker, kan ik met volle tevredenheid zeggen dat ik de juiste beslissing heb genomen."
   

 • Rico Dörr, BA Student Industriele Productie

  "Als duale student op het gebied van productietechnologie, krijg ik individuele ondersteuning van Snop via verschillende, verschillende verantwoordelijkheidsgebieden. Wetenschappelijke werkmethoden in de praktische fase zorgen voor een effectieve koppeling van de theoretische kennis. Een aantrekkelijk dienstenpakket en een open personeelsstructuur maken optimale persoonlijke en professionele ontwikkelingsmogelijkheden mogelijk. "
   

Johanna Walch, BA Student International Business

"Ik ben net begonnen met de duale opleiding bij Snop en ik werk hier graag omdat de sfeer precies goed is en de collega's erg aardig zijn, en ik denk dat de duale opleiding me een goed inzicht geeft in het bedrijf en de verschillende afdelingen en ik kan me later beter oriënteren, in welke richting ik mezelf wil ontwikkelen."
 

 
Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 8
Titel Afdeling Plaats
Herstel
Ausbildung Maschinen- und Anlagenführer (m/w/d) Operations Zwickau, Deutschland
Praktika, Studentische Arbeiten
Praktika, Studentische Arbeiten Zwickau, Deutschland
Operations Zwickau, Deutschland
Ausbildung Werkstoffprüfer (m/w/d) Operations Zwickau, Deutschland
Ausbildung Industriemechaniker (m/w/d) Operations Zwickau, Deutschland
Ausbildung Mechatroniker (m/w/d)
Ausbildung Mechatroniker (m/w/d) Zwickau, Deutschland
Operations Zwickau, Deutschland
Duale Studenten (m/w/d)
Duale Studenten (m/w/d) Zwickau, Deutschland
Operations Zwickau, Deutschland
Ausbildung Elektroniker für Automatisierungstechnik (m/w/d) Operations Zwickau, Deutschland
Ausbildung Werkzeugmechaniker (m/w/d) Operations Zwickau, Deutschland